torsdag 9 maj 2013

Tomat, Skinka och Avokado-macka


























Dagens lunch: en gammal hederlig open-faced American style sandwich. Här lite nyttigare med low carb-bröd istället för "vanligt" bröd. Tomat, skinka, avokado och såklart hellmans mayonaise är något av det godaste jag vet att äta på mackan. Kombinationen är supergod, och man blir precis lagom mätt efter en sådan här godbit. Enkel är den att göra också, tar inte mer än 5 minuter att slänga ihop.

Ingredienser
1 skiva low-carb bröd (blåbär från carbzone)
Hellman´s mayonaise
2 skivor god skinka
2 skivor tomat
tunt skuren avokado
ruccola blad som sallad till mackan
salt och peppar

Tillagning:
Bre på lite majonnäs på brödskivan. Lägg på skinka, tomat och avokado. Salta och peppra, och lägg en extra klick majonnäs på och dekorera med någon god färsk ört. Jag har lite myntablad på toppen av min macka idag. Ät och njut!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar